Wie zijn wij?

DKautomation is opgericht op 1 september 2015. Wij houden voornamelijk bezig met het programmeren en inbedrijfstellen van industriële processen. Wij denken mee met de klant en proberen samen met de proces engineer om tot een zo mooi mogelijk product te komen.

Commissioning Worldwide

Referenties

  • “Dennis heeft zich binnen Lamme Textielbeheer ontwikkeld tot monteur. In de functie van monteur voerde hij werkzaamheden binnen de Technische Dienst uit, zoals het opvolgen van storingen en preventief onderhoud aan de productie-installaties binnen onze wasserij. Wij danken hem voor de diensten die hij ons bedrijf heeft bewezen. Op verzoek van Dennis is zijn arbeidsovereenkomst beëindigd opdat hij zich elders binnen de Elektra kan ontwikkelen. Wij wensen hem veel succes en plezier toe in zijn verdere loopbaan."

    Johan Cornelisse Lamme Textielbeheer

Eigenaar Dennis Keizer

Mijn naam is Dennis Keizer, geboren in 1988 te Naarden. Ik woon samen met mijn vrouw en onze zoon in Nederhorst den Berg. In 2015 heb ik mijn eigen bedrijf gestart als zzp’r van het bedrijf DKautomation. Voornamelijk richt ik me op het schrijven van PLC-programma’s (Programmable Logic Controller) en vervolgens de in bedrijfstelling ervan. De projecten zijn heel erg divers. Voornamelijk vinden de werkzaamheden plaats in de sectoren offshore, machinebouw, foodsector en procesindustrie. De werkzaamheden op locatie variëren aanzienlijk naar wens van de klanten. Hierbij moet er gedacht worden aan afvalwaterbehandeling, HVAC-systemen (Heating, Ventilation And Cooling) aan boord van jachten/werkschepen, aardappelfabrieken (productielijn van aardappel tot bevroren frietje die als consument bij de supermarkt wordt gekocht), telsystemen in een wasserij om de productie te verhogen enzovoort. Uiteraard komen hier ook skills als projectleider bij te pas. Ten slotte zal ik zelf de offertes, planning en communicatie moeten maken/uitvoeren. Gezien veel van deze bovengenoemde projecten zich in het buitenland bevinden reis ik nogal veel over de wereld. In het buitenland krijg je te maken met verschillende culturen en visies. Hier komt dan veel creatief denkvermogen bij te pas. Dit maakt het werk uitdagend en leuk.

Skills

PROGRAMMING

Custom programma schrijven naar wensen van de klant.

COMMISSIONING

Inbedrijfstelling on site.

TEAMWORK

Communicatie met klant en proces engineer.

TROUBLE SHOOTING

Vastberaden om net zo lang door te zoeken tot de storing is verholpen.