NBSolutions – Telsysteem

In samenwerking met NBSolutions hebben wij bij onze klant een pilot gestart wat betreft een telsysteem. Hiermee wilden wij inzichtelijk krijgen of de productie behaald wordt. Het kan tenslotte diverse redenen hebben waarom de productie niet behaald zou worden, een aantal voorbeelden vind je hieronder:

  • Machine storingen
  • Nieuw personeel
  • Beperkte aanvoer van producten

Nadat het succes bereikt was met de pilot hebben wij opdracht gekregen om de volledige hal te voorzien. Hiervoor hebben wij een CSP (Control Starter Panel) geplaatst met de hoofdbesturing. Bij elke machinelijn is er een Remote IO (input/output) paneel geplaatst. Door het plaatsen van meerdere HMI’s (Human Machine Interface) heeft het personeel ook inzichtelijk of het doel bereikt wordt of niet. Het aantal HMI’s is afhankelijk van de machinelijn.

Triqua International – Azerbaijan

In samenwerking met Triqua International een aanpassing gerealiseerd op locatie in Azerbaijan. Het project betreft een bestaande “waste water treatment”. Een oude HMI applicatie opnieuw verschalen, functionaliteit testen en vervolgens monteren. Hierdoor is de klant weer gered en is dus niet genoodzaakt de volledige besturing te vervangen.

Gooiland Elektro – Singapore

In opdracht van Gooiland Elektro on site in Singapore actief met het testen van signalen naar en met een andere partij. Hierdoor zullen de belangrijke signalen van het systeem worden doorgegeven naar een bovenliggende partij. Na het succesvol testen kunnen we aansluitend het volledige systeem overdragen aan de eindklant.

EKB – Hijskranen

In opdracht van en in samenwerking met EKB een aanpassing gerealiseerd op bestaande hijskraan besturing. De eindklant was niet tevreden met de huidige besturing. In eerste instantie overige functionaliteit verwijderd en besturing vereenvoudigd. Vervolgens opdracht gekregen de HMI per kraan mogen te vervangen op hierop een duidelijke foutmelding te kunnen vermelden in plaats van slechts een foutcode. Hierdoor maakt het de dag van de operators een stuk aangenamer.